Grøn salat med pære og parmesan
Ingredienser:
Til salaten:
- 200 g grøn salat (vælg efter smag)
- 2 pærer (skåret i tynde skiver eller tern)
- 50 g valnødder
- 25 g parmesan (revet eller i flager)
Parmesandressing:
- 1 dl cremefraiche (18 %)
- 50 g parmesan
- 1 teskefuld pesto (valgfri variant)
- 1 spsk. mayonnaise
- Saft og skal fra ½ økologisk citron
- Salt og friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde:
- Forbered
parmesandressingen:
Bland cremefraiche med parmesan og pesto, indtil det er godt blandet. Tilsæt mayonnaise og smag dressingen til med salt, peber, citronskal og et par dråber citronsaft.
- Tilbered salaten:
Rist valnødderne på en pande ved middelvarme, indtil de er varme, men ikke brune. Vend halvdelen af den grønne salat med dressingen og anret på et serveringsfad. Top med resten af salaten, de skivede pærer og de ristede valnødder.
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.