Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Grønsagsroulade

Grønsagsroulade

Ingredienser:

porre
½ rødløg
1 rød peberfrugt
2 kartofler
2-3 gulerødder
3-4 æg
1-2 tsk. karry
1 tsk. paprika

 

Fyld:
3-400 g kyllingebryst, skåret i tynde
strimler
Flødeost, Philadelphia light

  1. Forbered grøntsagerne:

  • Skær porren i tynde skiver.

  • Skær rødløg og peberfrugt i små tern.

  • Riv kartoflerne og gulerødderne groft.

  • Kom alle grøntsagerne i en stor skål.

  1. Bland ingredienserne:

  • Pisk æggene let.

  • Tilsæt æggene og krydderierne til skålen med grøntsagerne.

  • Bland det hele godt sammen.

  1. Bag æggepandekagen:

  • Hæld blandingen i en bradepande beklædt med bagepapir.

  • Bag æggepandekagen i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter.

  1. Steg kyllingen:

  • Skær kyllingen i strimler.

  • Steg kyllingestrimlerne på en pande.

  • Krydr eventuelt med lidt ekstra paprika og karry.

  1. Samling:

  • Tag æggepandekagen ud af ovnen og lad den køle af.

  • Smør et lag flødeost ud over pandekagen.

  • Læg kyllingestykkerne ovenpå.

  • Rul pandekagen til en roulade.

Velbekomme! 😊

 

Denne side er printet den 12-03-2025 17.01

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Footerbanner

Kommunikation
Sekretariatet
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen

Telefon: 79 96 65 08
webmaster@vejen.dk

Genveje