Grønsagsroulade
Grønsagsroulade
Ingredienser:
1 porre
½ rødløg
1 rød peberfrugt
2 kartofler
2-3 gulerødder
3-4 æg
1-2 tsk. karry
1 tsk. paprika
Fyld:
3-400 g kyllingebryst, skåret i tynde
strimler
Flødeost, Philadelphia light
Forbered grøntsagerne:
Skær porren i tynde skiver.
Skær rødløg og peberfrugt i små tern.
Riv kartoflerne og gulerødderne groft.
Kom alle grøntsagerne i en stor skål.
Bland ingredienserne:
Pisk æggene let.
Tilsæt æggene og krydderierne til skålen med grøntsagerne.
Bland det hele godt sammen.
Bag æggepandekagen:
Hæld blandingen i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bag æggepandekagen i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter.
Steg kyllingen:
Skær kyllingen i strimler.
Steg kyllingestrimlerne på en pande.
Krydr eventuelt med lidt ekstra paprika og karry.
Samling:
Tag æggepandekagen ud af ovnen og lad den køle af.
Smør et lag flødeost ud over pandekagen.
Læg kyllingestykkerne ovenpå.
Rul pandekagen til en roulade.
Velbekomme! 😊
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.