Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Grønt pasta

Ingredienser:

  • 2 squash

  • 2 tsk Groft salt

  • 1 spsk. Olivenolie

  • 2 fed hvidløg - finthakket

  • 2 dl persille - finthakket

  • 1 Citron fintrevet skal heraf

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Skyl squashene og lav tynde strimler med et juliennejern eller en tyndskræller, så de ligner pasta.
  2. Skær den bløde kerne i små tern og læg til side.
  3. Fordel squashstrimlerne på et rent viskestykke, drys med salt og lad dem trække i ca. 15 minutter.
  4. Knug derefter så meget væske ud som muligt – brug hænderne eller viskestykket.
  5. Varm en pande godt op og tilsæt olien.
  6. Steg hvidløg og squashstrimler ved høj varme i ca. 2 minutter – rør af og til.
  7. Tilsæt squashtern, halvdelen af persillen og citronskal. Steg videre i 1 minut.
  8. Anret squashpastaen på et fad og drys med resten af persillen, citronskal og lidt friskkværnet peber.

Server som et let tilbehør – fx til fisk, kylling eller som del af en vegetarisk ret.

Denne side er printet den 17-12-2025 19.18

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Footerbanner

Kommunikation
Sekretariatet
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen

Telefon: 79 96 65 08
webmaster@vejen.dk

Genveje