Gulerodssuppe med græskarkerner
Ingredienser:
• 7 mellemstore gulerødder
• 3 små porrer
• 2 spsk. olie (til at svitse)
• 9 dl bouillon (ca. 2 terninger grønsagsboullion)
• 200 g flødeost naturel (light)
• salt og peber
• 1 dl græskarkerner
• 1 spsk. Olie
Sådan gør
du
1) Porre og gulerødder rengøres og skæres i mindre stykker.
2) Grøntsagerne svitses i olie.
3) Bouillon tilsættes og suppen koger i ca. 15 minutter.
4) Mens suppen koger ristes græskarkernerne let i olie på en pande.
5) Suppen blendes og hældes tilbage i gryden.
6) Flødeosten tilsættes under omrøring.
7) Suppen smages til med salt og peber
Tips til
opskriften
Der kan serveres en skefuld cremefraiche til suppen sammen med de
ristede græskarkerner.
NB: Hvis du fryser suppen, er det en god idé at tilsætte flødeost efter optøning.
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.