Julekugler
Ingredienser:
150g friske dadler uden sten
1 spsk. Smør eller lignende
3 spsk. kokosmel
20 mandler
1 lille tsk vaniljepulver
2,5 spsk. kakaopulver
Du kan evt. tilføje lidt smagsvarianter som fx lidt cognac, chili, romessens, eller lignende.
Sådan gør du:
Hak mandlerne fint, evt. med en minihakker.
Kom dadler, mandler og resten af ingredienserne i en foodprocessor
Det hele køres sammen i en foodprocessor, blender eller hakker til en glat masse. Blend det godt sammen.
Form til små kugler. Tril dem i lidt kokosmel, ren kakaopulver, eller spis dem som de er. De smager rigtig godt lige når de er lavet, men bliver kun bedre af at stå i køleskabet i minimum en times tid.
Tip: du kan også lave dem med abrikos eller figner.
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.