Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Kartoffelsuppe med porrer

4 personer:

Ingredienser:

Ca. 1 kg. Kartofler

3 porrer

1 liter hønsebouillon

Salt og peber

Tilbehør:

1 pakke kalkunbacon

Purløg

Fraiche 5-6% eller græsk yoghurt

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne (medmindre de er skrællefri).

Skær kartofler og porrer ud i mindre stykker og kog dem i 1 liter hønsebouillon til de er møre.

Blend retten med en stavblender (kan gøres direkte i gryden) og smag til med salt og peber.

Imens kartofler og porrer koger, kan du stege kalkunbacon i en pande og hakke purløgen.

Denne side er printet den 17-12-2025 19.19

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Footerbanner

Kommunikation
Sekretariatet
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen

Telefon: 79 96 65 08
webmaster@vejen.dk

Genveje