Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Okonomiyaki

Ingredienser:

Tilbehør

  1. Forbered dejen:

  • Bland mel og grøntsagsbouillon til en tyk dej.

  • Lad dejen hvile i en skål i 10 minutter.

  1. Sauter løg og hvidløg:

  • Varm lidt olie på en ren pande.

  • Sauter løg og hvidløg, indtil de er gyldne og bløde.

  • Smag til med salt og sort peber, og sæt dem til side.

  1. Lav okonomiyaki:

  • Rør æg og spidskål i den hvilede dej.

  • Varm panden godt op med rigeligt olie.

  • Læg skefulde af dejen på panden og form små pandekager.

  • Steg pandekagerne, indtil de er gyldne og sprøde på begge sider.

  1. Servering:

  • Læg okonomiyakierne på et fad.

  • Top med de sauterede løg.

  • Fordel tynde striber af sød chilisauce over pandekagerne.

  • Drys med klippet karse.

Denne ret er god som tilbehør. Velbekomme! 😊

Denne side er printet den 12-03-2025 12.05

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Footerbanner

Kommunikation
Sekretariatet
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen

Telefon: 79 96 65 08
webmaster@vejen.dk

Genveje