Okonomiyaki
Ingredienser:
2 dl grøntsagsbouillon
100 g grahamsmel
½ spidskål, meget finthakket
2 æg
Olie (fx kokosolie)
Tilbehør
Forbered dejen:
Bland mel og grøntsagsbouillon til en tyk dej.
Lad dejen hvile i en skål i 10 minutter.
Sauter løg og hvidløg:
Varm lidt olie på en ren pande.
Sauter løg og hvidløg, indtil de er gyldne og bløde.
Smag til med salt og sort peber, og sæt dem til side.
Lav okonomiyaki:
Rør æg og spidskål i den hvilede dej.
Varm panden godt op med rigeligt olie.
Læg skefulde af dejen på panden og form små pandekager.
Steg pandekagerne, indtil de er gyldne og sprøde på begge sider.
Servering:
Læg okonomiyakierne på et fad.
Top med de sauterede løg.
Fordel tynde striber af sød chilisauce over pandekagerne.
Drys med klippet karse.
Denne ret er god som tilbehør. Velbekomme! 😊
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.