One pot kikærter
Ingredienser:
2 store gulerødder ca. 200 gram
150 g peberfrugt
150 g spidskål
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olie til stegning
1 spsk. tomatpuré
1 ds hakkede tomater
½ liter vand
200 g frossen spinat
200 g fuldkorns pasta
1 håndfuld frisk basilikum
100 g flødeost
1 ds kikærter
1/2 tsk chiliflager
30 g parmesan
Salt og peber
Sådan gør du:
Skær gulerødder, peberfrugt og spidskål i mindre stykker. Hak løg og hvidløg fint.
Opvarm en stor gryde med lidt olie, og svits løg og hvidløg, indtil de bliver klare. Tilsæt derefter gulerødder og peberfrugt, og lad dem stege et par minutter.
Kom spidskål i gryden, og steg videre i et par minutter. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og vand, og rør det hele godt sammen. Kom derefter spinat, fuldkornspasta og basilikum i gryden.
Lad retten småkoge uden låg i cirka 15 minutter, eller indtil pastaen er færdigkogt.
Rør til sidst smøreost og kikærter i retten, og smag til med salt, peber og chiliflager.
Lad det hele varme igennem, indtil kikærterne er gennemvarme, og servér retten med revet parmesan på toppen.
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.