Spaghetti-Squash
Ingredienser:
1 spaghetti squash
1 snack peber
1 pakke kalkunbacon
Frisk
timian
2
kyllingebryst fileter
200 g.
champignons
3 forårsløg
50 gram
revet ost (lav fedt%)
Olivenolie
til pensling
Forberedelse:
Forvarm ovnen til 200 grader (over- og undervarme).
Squash:
Del squashen i to og fjern kernerne og de tråde, som kernerne sidder i.
Pensl squashen med olie, drys med timian og salt.
Bag squashen i ovnen i 50 minutter. Hvis de bliver for mørke, kan du vende dem med skallen opad.
Kalkunbacon:
Steg kalkunbaconen på en pande, indtil den næsten er sprød. Læg den derefter i en skål.
Kylling:
Skær kyllingen i mindre stykker.
Steg kyllingestykkerne på panden med dine yndlingskrydderier og frisk timian.
Grøntsager:
Vask snackpeber, forårsløg og champignons.
Skær dem i små stykker og rist dem på en anden pande.
Bland kød og grøntsager:
Når kyllingen er færdig, tilsæt kalkunbaconen og steg det hele færdigt.
Squashspaghetti:
Tag squashen ud af ovnen og brug en gaffel til at rive den fra ende til anden, så den skiller i strimler. Riv helt ned til skallen uden at rive igennem.
Fyld squashen:
Bland de stegte grøntsager og kød sammen med squashstrimlerne.
Hæld blandingen tilbage i squashskallerne.
Ost og bagning:
Top squashene med ost.
Sæt dem tilbage i ovnen i 10 minutter, indtil osten er smeltet.
Velbekomme! 😊
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.