Tundeller
4 personer
Det skal du bruge:
2 dåser tun i vand eller olie
2 æg
1 stor gulerod eller 2 små
100 g knoldselleri eller 1 ekstra gulerod
2 spsk. Vand
10 g. rasp
35 havregryn
1 fed hvidløg
Chili efter smag og behag
Salt og peber.
Olie til at stege i
Sådan gør du:
Rør tun, gulerod, knoldselleri (gulerod) og æg sammen til massen bliver lind.
Rør havregryn og vand i. Tilsæt hvidløg, salt, peber og Chili. Hvis farsen er for tynd tilsættes mere rasp, og for fast, så mere vand.
Kom tunfarsen i køleskabet i 15-30 min.
Form farsen til små lidt flade kugler og steg dem i olie på panden til de får lidt skorpe
Brug dem fx også på rugbrød, i pitabrød mm.
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.