Wraps af kartoffel
Ingredienser
- 400 g kartofler
- 8 spsk revet mozzarella
- 1 tsk tørrede chiliflager
- 2 knivspidser groft salt
Forslag til
fyld:
Flødeost, rucola, varmrøget laks og syltede rødløg.
Fremgangsmåde
- Skær kartoflerne i ultra-tynde skiver – brug gerne et mandolinjern for bedste resultat.
- Fordel kartoffelskiverne tæt på en bageplade beklædt med bagepapir, så de danner 4 firkanter.
- Drys hver firkant med revet ost, chiliflager og groft salt.
- Bag i ovnen ved 200°C (varmluft) i ca. 10 minutter, indtil de er sprøde og gyldne.
- Lad kartoffelfirkanterne køle lidt af, vend dem forsigtigt, og fyld dem med dit ønskede tilbehør.
Velbekomme! 😊
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.